viber share image

А сега на къде ?

За нас

 Агенция „Лъки Холидей БГ ” вече 24 години работи за Вас. Благодарение на доброто сътрудничество и взаимна работа с партньорите ни от чужбина и страната ние успяваме да постигнем качество на предлаганите туроператорски услуги и предлагайки Ви най-доброто, да спечелим Вашето доверие, което е на-високата оценка за нас!
Благодарение на Вас ние продължаваме напред.
 
Агенция „Лъки Холидей БГ” ще продължи да се грижи за вашето спокойно, удобно и сигурно пътуване и за напред, като Ви предлага комплексно обслужване:
 
- организирани групови и индивидуални пътувания в чужбина и страната; 
- хотелски резервация в страната и чужбина; 
- самолетни билети; 
- медицински застрховки; 
- конгресни и семинарни пътувания 
- програми по заявка
 
Кои сме ние?
Туристическа агенция “Лъки Холидей БГ ”.
Адресна регистрация – гр.София ул."Удово” №5
 
Фирмата е лицензиран туроператор. През изминалите години фирмата успешно налага своята марка на туристическия пазар. Откри офиси и в Хасково и Благоевград, и постепенно разширява диапазона на предлаганите услуги, в зависимост от нарастналите изисквания на  клиенти си. Групите  винаги се съпровождат от професионални придружители/водачи и екскурзоводи/. Tуристите са осигурени с услуги на високо ниво: централно разположени хотели, отговарящи на изискваниятa за приятен и комфортен престой, квалифицирани екскурзоводи, интересни програми. 
 Налага еталон за качествено обслужване и коректност по отношение на поетите задължения. “ЛъкиХолидей БГ” винаги осигурява изчерпателна и достоверна информация и се грижи за приятния престой на туристите. Отнасяме се сериозно и отговорно по отношение на организацията на мероприятия, конгреси и семинари и винаги имаме готовност да покрием изискванията на клиентите си.
 
Нашата цел?
Да удовлетворим  Вашите изисквания,  като залагаме на висок професионализъм,  отговорност,  качество и коректност. Както всяка туристическа компания,  ние се стараем да осигурим на клиентите си интересни екскурзии, незабравими почивки и успешни ,и разбира се приятни,служебни пътувания по целия свят. Всяка стъпка в дейността на туристическа агенция “Лъки Холидей БГ “ЕООД, е насочена към постигане максимално  удовлетворението и изискванията на клиента. За нас най-важното е да заслужим одобрението на клиента, защото знаем, че няма по-добра реклама от добрата дума, която се предава от човек на човек.
 
Услугите които предлагаме:
- Целогодишно организиране на почивки в страната и в чужбина
- Екскурзии –  автобусни и самолетни програми, круизи
- Организация на фирмени мероприятия – транспорт, настаняване, наем на зали, кетъринг, презентации.
- Хотелски резервации  из целия свят.
- Международни панаири и изложения, конференции, конгреси - служебни пътувания и мероприятия.
- Рент-а-кар
- Продажба на самолетни билети
- Осигуряване на лицензирани  екскурзоводи и преводачи
- За чуждестранни туристи – трансфери, хотелско настаняване, туристически програми в София и цялата страната, почивки на планина и море, специализирани програми – Еко туризъм, Културен туризъм, Селски туризъм.
- Ученически програми – специално разработени маршрути в страната и чужбина с познавателна цел.
 
  В ролята си на конгресен организатор ние ще Ви предложим набор от качествени услуги, ще планираме, разработим и организираме предстояща конференция или семинар  от Ваше име, като Ви спестяваме усилия и време.
 
Ние Ви гарантираме:
- Комуникация – коректна и персонална комуникация с клиента, водеща до по-добра информираност за аспектите на предстоящото събитие. 
- Ефективност
Ние знаем, че времето Ви е ценно. В кратък срок ще се свържем с Вас, за да Ви предложим различни варианти за Ваш избор. Ние ще поемем най-тежките моменти при провеждането на Вашата проява, като регистрация, настаняване, транспорт, социални мероприятия, кетъринг и др.
- Бюджет
Знаем, че повечето от нашите клиенти трябва да се придържат към рамките на даден бюджет. Ние ви гарантираме балансиран бюджет и финансов план специално изготвен за Вашето събитие. 
- Лоялност към клиента
Качеството на нашите услуги и коректното отношение, връща клиентите отново при нас.
 
Партньори и ключови клиенти
Туристическа агенция “Лъки Холидей БГ “ поддържа дългогодишни партньорски  отношения с български и чуждестранни партньори:
- директни договори с хотели – Турция, Унгария, Австрия, България;
- договори с туроператори в Австрия, Франция, Испания, Италия, Турция, Гърция, Египет,
- договори с местни туроператори и турагенти