viber share image

Почивки в Дидим 2024 г. - На запитване !

Дати

22.06.2024  29.06.2024  06.07.2024  17.08.2024  24.08.2024  31.08.2024  07.09.2024  14.09.2024  21.09.2024  28.09.2024  05.10.2024  12.10.2024 

Програма

Дестинация:
Турция
Вид:
Почивки
Транспорт:
автобус / собствен транспорт

Да отидете на почивка в Дидим не е толкова популярно, колкото да сте в Бодрум или Анталия. Но този прекрасен малък град край Егейско море има какво да предложи на всички любители на древния свят и съвременните морски приключения. Малкият Дидим съчетава всичко това с красиви гледки, прекрасно време през цялата година, кристална вода и гостоприемно обслужване. И невероятна кухня, впрочем. 

ПРОГРАМА 

дати: отпътуване с автобус всеки петък 

1 ден: Отпътуване от София по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Кушадасъ. Нощен преход.

2 ден: Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време. Нощувка.

3 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

4 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

5 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

6 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

7 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

8 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

9 ден : Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.

 

 

Цената включва

- 7 нощувки в хотел по избор 

- Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (за лица до 65 г.)

- Представител на ТО по време на пътуването/ ако пътувате с наш транспорт 

- Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

 

Цената НЕ включва

- Допълнителни екскурзии на място в курорта, организират се от местни фирми, за които туроператора не носи отговорност! 

- Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години - доплащане 10 лв.

- Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 15лв

- Лица над 80г.  / прави се запитване към застрахователя/  

- Разходи от личен характер. 

- Транспорт от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград с комфортен автобус – 140 лв. ( на човек) , с отпътуване ден по-рано от датата на настаняване 

- Застраховка отмяна на пътуване- доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Възможност за добавяне на такава застраховка става само в деня на сключване на договора! 

 

Забележка

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2023!

- Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати. 

- При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват освен в случаите когато туриста избере друга дата и заплати за нея по съответната тарифа към момента или намери други хора които да го заместят и съответно и те заплатят сумата за почивка по тарифите в момента само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента! 

- Всяка смяна на име по направена резервация се заплаща по 20 лв. такса! 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!

Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.

Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.

Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!

Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.

При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.

Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.

PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;

Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.

Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.

При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Всички деца в автобуса имат седалка.

 

Изпрати запитване