viber share image

Почивки в Бодрум 2024 г. Ранни резервации !

Дати

11.05.2024  18.05.2024  25.05.2024  01.06.2024  08.06.2024  15.06.2024  22.06.2024  29.06.2024  06.07.2024  13.07.2024  17.08.2024  24.08.2024  31.08.2024  07.09.2024  14.09.2024  21.09.2024  28.09.2024  05.10.2024 

Програма

Дестинация:
Турция
Вид:
Почивки
Транспорт:
автобус / собствен транспорт

Представяме на Вашето внимание нашите програми за почивка в Бодрум с организиран и собствен транспорт.

Бодрум е един от най-очарователните градове в югозападната част на Егейска Турция, често сравняван с гръцките курортни селища поради неговия специфичен архитектурен облик. Малките бели двуетажни къщички и старите вятърни мелници, разположени на малък хълм, недалеч от бодрумското пристанище, до голяма степен пресъздават атмосферата на гръцкия остров Санторини. Нека обаче не забравяме, че курортната зона на Бодрум включва не само градската част и съседните няколко залива, а цял полуостров, обсипан с малки курортни селца и хотели за всеки джоб и вкус. През последните години в района на Бодрум бяха построени едни от най-луксозните хотели на Егейска Турция, високо ценени от нашите туристи заради отличното обслужване, модерната база и не на последно място – спиращите дъха природни пейзажи, от които са заобиколени.

В зависимост от Вашите предпочитания можете да изберете някоя от автобусните ни програми с тръгване от София, Пловдив и Димитровград или да резервирате само хотелско настаняване, в случай че предпочитате да пътувате с Ваш личен транспорт.

В нашите програми ще откриете богата палитра от подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване и гарантирани дати на пътуване от средата на април до средата на октомври!
ПРОГРАМА 

дати: отпътуване с автобус всеки петък 

1 ден: Отпътуване от София по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Кушадасъ. Нощен преход.

2 ден: Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време. Нощувка.

3 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

4 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

5 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

6 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

7 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

8 ден: Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

9 ден : Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.

Цената включва

- 7 нощувки в хотел по избор 

- Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (за лица до 65 г.)

- Представител на ТО по време на пътуването/ ако пътувате с наш транспорт 

- Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

 

Цената НЕ включва

- Допълнителни екскурзии на място в курорта, организират се от местни фирми, за които туроператора не носи отговорност! 

- Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години - доплащане 10 лв.

- Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 15лв

- Лица над 80г.  / прави се запитване към застрахователя/  

- Разходи от личен характер. 

- Транспорт от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград с комфортен автобус – 150 лв. ( на човек) , с отпътуване ден по-рано от датата на настаняване 

- Застраховка отмяна на пътуване- доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Възможност за добавяне на такава застраховка става само в деня на сключване на договора! 

 

Забележка

 

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2024! 

- Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати. 

- При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват освен в случаите когато туриста избере друга дата и заплати за нея по съответната тарифа към момента или намери други хора които да го заместят и съответно и те заплатят сумата за почивка по тарифите в момента само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента! 

- Всяка смяна на име по направена резервация се заплаща по 20 лв. такса! 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!

Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.

Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.

Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!

Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.

При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.

Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.

PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;

Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.

Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.

При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Всички деца в автобуса имат седалка.

 

Изпрати запитване