viber share image

Мини почивка Олимпийска ривиера / х-л Sun Beach Platamonas 3*

Дати

21.09.2023 

Програма

Дестинация:
Гърция
Вид:
Почивки
Транспорт:
Автобус

Мини почивка Олимпийска ривиера

х-л Sun Beach Platamonas 3*

21.09-24.09.2023

4 дни/ 3 нощувки със закуски и вечери

Автобусна програма

1 ДЕН – 21.09.23: Отпътуване от гр.  София от стадион „Васил Левски” в 7:00 часа по маршрут: София – Кулата – Солун – Паралия Катерини. Пристигане  следобяд в Солун –Панорамна туристическа обиколка на града с беседа на български език: Бялата кула, паметника на Александър Македонски, Триумфалната арка, Ротондата, църквата “Св. Димитър”, Крепостната стена и др. Отпътуване за курорта Платамонас – хотел SUN BEACH PLATAMONAS 3*. Вечеря.   Нощувка.

2 ДЕН – 22.09.23: Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.

3 ДЕН – 23.09.23: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание екскурзия до * Метеорите – едно от десетте най-красиви места на света. Разглеждане на два манастира. Свободно време в Каламбака за обяд. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН – 24.09.23: Закуска. Отпътуване за България, като по пътя се минава през Вергина за разглеждане на гробницата на Филип II – бащата на Александър Велики. Отпътуване за България.

ЦЕНИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – ВАЛИДНИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31/05/23 г. И 50% ПЛАЩАНЕ !

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, В ЛЕВА ЦЕНИ – ЕВ
На човек в двойна стая 320.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая 275.00 лв.
Дете от 2 до 11.99 г. с двама възрастни в стая 160.00 лв.
Доплащане за единична стая 150.00 лв.
 

Цената включва

*  Транспорт с комфортен автобус;

*  3 нощувки със закуски и вечери в хотел SUN BEACH PLATAMONAS 3*;

*  Обиколка на Солун с беседа на български език;

*  Екскурзия до Вергина с посещение на гробницата на Филип II;

*  Медицинска застраховка с асистанс и покритие 5000 евро / за лица над 65 г. – има доплащане /;

*  Входни и пътни такси;

*  Водач през цялото пътуване;

Цената НЕ включва

*  Входни такси за 2-та манастира на Метеора –  6 € на турист / заплащат се на място /;

*  Екскурзия до Метеора с посещение на 2 манастира – 25 €;

* Обяд в Каламбака – 10 – 15 € / заплаща се на място и е по желание /;

*  Входна такса за гробницата на Филип II – 12 /  за пенсионери и деца – 50% /;

*Туристическа такса 1,5€ на стая, на вечер (заплаща се на рецепцията при настаняване);

*  Разходи от личен характер;

*  Бакшиши;

*  Такса гориво -позовавайки се на т. 3.1 от Общите условия за пътуване, ако има основателна причина се налага въвеждането на „такса гориво“. Точният размер се определя до 20 дни преди датата на отпътуване, но не надвишава 8% от пакетната цена ;

 

Полезно

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност – лична карта или   Задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност  от датата на отпътуване за български граждани. За деца под 18 години, пътуващи с един родител  или без  родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън   България –оригинал + 1 копие + паспорт на детето, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Няма визови изисквания, свързани с пътуването.

Забележка

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи  туриста. Заявяват се и се заплащат само на място!!!  При заплатена допълнителена екскурзия, но неявяване в определеното време и място на започване на екскурзията сумата не се възстановява.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  35

Срок на уведомление при несъбран минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: При резервации направени до 30/04/2023, за да се ползват специалните цени по Ранни Записвания трябва да се внесе сумата от 50%;  При резервации направени по редовни цени: 30% при подписване на Договор. Пълно плащане: 15 дни преди датата  на отпътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /.

Изпрати запитване