БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА
Edit Item
БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА
30.08.2018 - 08.09.2018
Цена: 5380 лв.
10 дни / 8 нощувки

БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА

ПЪТУВАНЕ В РИТЪМА НА ЮЖНА АМЕРИКА

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО - ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ -  БУЕНОС АЙРЕС

ДАТА: 30.08.2018 - 08.09.2018

 
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА:                                                                      
 
1 ДЕН / 30.08.2018
Полет София - Рио Де Жанейро
 
2 ДЕН / 31.08.2018
Пристигане в Рио де Жанейро. Полудневна екскурзия до планината Корковадо – изкачване с железница през дъждовната гора Тижука и чудесна възможност да видите отблизо буйната тропическа растителност, да се насладите на живописните пейзажи, плажовете и града от основата на 40-метровата статуя на Христос. Свободно време. Нощувка. 

 
 
​3 ДЕН / 01.09.2018
Закуска. Посещение старата част на града – църквата Канделария от 1898 г., Операта, площад Кариока, църквата „„Санто Антонио“, от 17-и век, контрастираща на модерните сгради като Петробрас и Катедралата. Ще научите за Акведукта на Рио, построен през 18 век, свързващ старата част на града и квартал Санта Тереса. След което ще се отправите към прочутия парк Фламенго, от където ще имате възможност да се изкачите на върха на една от забележителностите на града – Захарната глава. Гледката е незабравима и е една от най-грандиозните в света. Нощувка.
 

4 ДЕН / 02.09.2018
Свободно време или екскурзия до Петрополис – едно живописно пътуване през областта Сера дос Оргаос. Петрополис е разположен на около 850 м височина. Ще посетите Летния дворец, Катедралата, Кристалния дворец, къщата на Сантос Дюмонт, ще разгледате стари имения и очарователни площади. Вечерта може да посетите шоу представено от опитни танцьори и артисти в превъзходни костюми. Ще се потопите в ритъма на самбата, бразилския фолклор и Карнавала.
 

5 ДЕН / 03.09.2018
Закуска. Полет до Игуасу – водопадите са едно от най-големите чудеса на природата в Южна Америка. Разположен е сред субтропична гора в триъгълника Аржентина, Парагвай и Бразилия. Посещение на бразилската страна на водопада, преминавайки през Националния парк Игуасу. Тесен мост води до основата на най-големия водопад – „Дяволското гърло“. Нощувка.
 

6 ДЕН / 04.09.2018
Закуска. Екскурзия до аржентинската часа на водопадите, която е още по-внушителна. Ще посетите националния парк Игиасу, за да видите различни водни каскади, а туристическо влакче ще ви отведе до най-внушителната част на водопада „Дяволското гърло“. Нощувка.
 
7 ДЕН / 05.09.2018
Закуска. Полет до Аржентина. Пристигане в Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечерта ще имате възможност по желание да посетите традиционно танго шоу и вечеря. Нощувка.
 
8 ДЕН / 06.09.2018
Закуска. Панорамна обиколка с разглеждане на площад „,Пласа де Майо“ и „,Каса Росада“, в която се помещава правителството, Кабилдо – сградата на Кметството и Столичната катедрала, дом на Архиепископа на Буенос Айрес. Обиколката продължава през квартал Сан Телмо, работническия квартал Ла Бока със своите многоцветни къщи. ,„Барио Норте“ (Северният квартал), наричан Реколета е квартала на богатите в Буенос Айрес. В гробището на Реколета е погребана Ева Дуарте, по-известна като Евита Перон. Следва Палермо с неговите паркове и градини, както и най-широкия булевард в света ,„Авенида 9 де Хулио“ (9 юли), където са Съдебната палата и театъра ,„Колон“. Свободно време. Нощувка.
 
9 ДЕН / 07.09.2018
Закуска. Полудневна екскурзия до Тигре. Пътувайки през северните жилищни квартали на града, ще достигнете до Сан Исидро, колониален и аристократичен район. Ще видите именията и къщите по брега на река Плате. Продължавате към Тигре, очарователен район в близост до Буенос Айрес, където има множество летни резиденции, яхт клубове и места за прекарване на свободното време на местните ,„porteños”. Делтата на Тигре, образувана от нейните реки, потоци и множество зелени островчета е един от най-атрактивните райони за посетителите. Островите Делта в специфичния им кафяво-червен цвят са се образували от наносите и утайките донесени от река Парана. Разходка с лодка по безбройните канали на устието на Парана, между хилядите острови, изобилстващи от растителност. Връщане в хотела. Нощувка.


​10 ДЕН / 08.09.2018
Закуска. Трансфер до летището за полет до София /с прекачване/.

 
ЦЕНИ:
 
На човек в
двойна стая
Единична стая
5380 лв. 6280 лв.

Цената е смятана при курс 1 щ.долар = 1,65 лв.
При промяна в курса ще има преизчисляване на цената.
 
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 
- Самолетни билети с летищни такси София – Рио де Жанейро – Игуасу – Буенос Айрес – София;
- 8 нощувки със закуски в хотели 4*;
- Екскурзия до Корковадо;
- Обиколка на старата част на Рио и качване до Захарната глава;
- Посещение на бразилската страна на водопадите Игуасу;
- Посещение на аржентинския национал парк Игуасу;
- Панорамна обиколка на Буенос Айрес;
- Екскурзия до Тигре;
- Входни такси по програмата;
- Всички трансфери по програмата;
- Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25 000 евро;
- Тур мениджър.
 
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
-  Допълнителни екскурзии
 
УСЛОВИЯ: 
- Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
- Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 20 дни преди датата на отпътуване.
- За пътуване до Аржентина и Бразилия е необходим международен паспорт.
- Не са необходими ваксинации.
- Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.

РЕЗЕРВАЦИЯ: 
- При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
- Пълно плащане 30 дни преди датата на отпътуване.