Edit Item
НОВА ГОДИНА 2023 в х-л OTIUM SEALIGHT RESORT 5*
29.12.2022-02.01.2023
Цена: 459 лв
5 дни / 4 нощувки

ПОСРЕЩНЕТЕ НОВА ГОДИНА В БЛЯСЪК И ЛУКС В ХОТЕЛ OTIUM SEALIGHT RESORT 5*

https://sealightresort.sealighthotels.com

 

РЕЗЕРВАЦИЯ БЕЗ РИСК !!!     
Депозит: 100 лв на човек 
Възстановяване на депозита или пълната сума (при заплатена такава) в случай на:
    - затворени граници с Турция;
    - наложена задължителна карантина при връщане в България;
    - при предоставен положителен резултат от PCR тест на пътуващ или член на семейството му;
 
 
  Цена на човек
в двойна стая
Трети възрастен в
двойна стая
1 во дете с двама
възрастни 
00 - 12.99 г.
2 ро дете с двама
възрастни 
00 - 12.99 г
4 нощувки 
(29.12.2022 - 02.01.2023)
459 лв 459 лв Безплатно 230 лв

 

ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА В ЛЕВА И ВКЛЮЧВАТ:
- 4 нощувки в Хотел OTIUM SEALIGHT RESORT  5 *  All Inclusive,  което включва неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, местно производство .
- Вътрешен отопляем басейн, турска баня, сауна, фитнес център, волейбол, баскетбол, Wi-Fi интернет
- Празнична Гала вечеря включва сет меню с  неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки .
- Шоу програма включваща ориенталски танци, DJ , томбола и много допълнителни изненади.
- Децата ще се настаняват  в същият ресторант с  родителите.
- Обслужване на място от представител на турския партньор на Лъки Холидей ЕООД

ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- Транспорт с лицензиран автобус и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 5000 евро – на запитване ; с възможност за тръгване: от София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград
- Допълнителни екскурзии ( заплащат се на място в хотела , в евро)
- Разходи от личен характер.

Дати при пътуване с автобус: 28.12.2022 г. до 03.01.2023 г /нощувките 29.12.2022 – 02.01.2023 г./

 


Местоположение
Хотелът е разположен на 80 км. от летището в Измир, на 5 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето.

В хотела
Хотелът разполага с основен ресторант, 4 ресторанта a la cartе (италиански, китайски, турски и рибен с предварителна заявка, за една седмица престой, посещението на всеки ресторант по веднъж е безплатно), 6 бара, 2 открити басейна (един с морска вода), закрит басейн, 3 водни пързалки, кино, лекар на повикване, SPA-център, фризьорски салон, магазини, пералня, 4 конферентни зали (30-450 чов.)

За децата:
За децата са предвидени детски бюфет, детска площадка, мини-клуб (4-12 г.), бавачка (платено)

Стаи
Стаите разполагат с баня, сешоар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, мини-бар (безалкохолни напитки, зареждат се всеки ден, безплатно), сейф (безплатно), под - мокет, балкон, почистване на стаята - ежедневно, смяна на спално бельо - 2 пъти седмично, room service (от 00:00 до 06:00, безплатно)

Плаж
Плажът е собствен, пясък. Бар на плажа: безплатно. На басейна и на плажа: чадъри, матраци, шезлонги - безплатно. Плажни кърпи: безплатно.

Безплатни Услуги
Безплатни са турска баня, сауна (с предварителна заявка), фитнес зала, аеробика, водна аеробика, волейбол, баскетбол, мини-футбол, тенис корт с бетонно покритие (денем), отдаване под наем на тенис ракети и топки, дартс, билярд, безмоторни водни спортове, анимационна програма, музика на живо, дискотека, безжичен интернет достъп (на разположение в целия хотел)

Платени Услуги
Срещу заплащане можете да ползвате масаж, джакузи, боулинг, курсове по подводно плуване, моторизирани водни спортове

 

 

*COVID-19 забележка – поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за влизане в страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи - при пътуване с автобус

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или паспорт ; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Екскурзията е подходяща за лица с намалена или ограничена подвижност!

Използвани транспортни средства по програмата: • автобус  

Парична единица в Р. Турция – турска лира

 

Туроператор “ Лъки Холидей БГ "ЕООД  е застрахована по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма в застрахователна компания ЗАД“ Лев Инс“

 

Приложение № 2 към чл. 82, ал. 1 от Закона за туризма 
Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети в случаи, различни от тези, включени в приложение № 1 към чл. 82, ал. 1

Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директивата (ЕС) 2015/2302.

Поради тази причина ще се ползвате от всички гарантирани в ЕС права, които се прилагат за туристически пакети. Дружеството XY/дружествата XY ще носи/носят пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло.

В съответствие със законовите изисквания дружеството XY/дружествата XY е/са предприели необходимите защитни мерки за възстановяване на Вашите плащания и ако в туристическия пакет е включен транспорт - за осигуряване на Вашето репатриране, в случай на несъстоятелност.

 

Основни права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302:

• Пътуващите ще получат цялата основна информация за туристическия пакет преди сключването на договора за туристическия пакет.

• Винаги има поне един търговец, който отговаря за точното изпълнение на всички туристически услуги.

• На пътуващите се предоставя телефонен номер за спешни повиквания или данни на звено за контакт, чрез което могат да се свържат с туроператора или с туристическия агент.

• Пътуващите могат да прехвърлят туристическия пакет на друго лице след предизвестие в разумен срок и евентуално заплащане на допълнителните разходи.

• Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и във всеки случай не по- късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.

• Пътуващите могат да прекратят договора, без да плащат такса за прекратяването му, и да получат пълно възстановяване на всички плащания при съществена промяна на някой от основните елементи на туристическия пакет, различен от цената. Когато преди започване на изпълнението на туристическия пакет отговорният за туристическия пакет търговец анулира туристическия пакет, пътуващите имат право да получат обратно платените от тяхно име суми и ако е подходящо - съответно обезщетение.

• Преди започване на изпълнението на туристическия пакет пътуващите могат да прекратят договора, без да плащат такса за прекратяване на договора, при настъпване на извънредни обстоятелства, като например сериозни проблеми със сигурността на мястото на дестинацията, които биха могли да засегнат туристическия пакет.

• Пътуващите могат по всяко време преди започване на изпълнението на туристическия пакет да прекратят договора срещу подходяща и обоснована такса за прекратяване на договора.

• Когато след започване на изпълнението на туристическия пакет съществени елементи от него не могат да бъдат предоставени съгласно договореното, на пътуващия трябва да бъдат предложени подходящи алтернативни услуги без допълнителни разходи. Пътуващите могат да прекратят договора, без да заплащат такса за прекратяване на договора, когато услугите не са предоставени в съответствие с договора и това съществено засяга изпълнението на туристическия пакет, а туроператорът не е отстранил проблема.

• Пътуващият има право също на намаление на цената и/или обезщетение за претърпените вреди, в случай че туристическите услуги не са предоставени или са предоставени лошо.

• Туроператорът трябва да окаже съдействие, когато пътуващият изпадне в затруднение.

• Когато туроператорът изпадне в несъстоятелност, направените плащания ще бъдат възстановени. Когато туроператорът или туристическият агент изпадне в несъстоятелност след започване на изпълнението на туристическия пакет и в него е включен превоз, репатрирането на пътниците е осигурено. Дружеството XY се ползва със защита при несъстоятелност в YZ (образуванието, отговарящо за защита при несъстоятелност - застрахователно дружество]. Пътуващите могат да се обърнат към това образувание или когато е приложимо, към компетентния орган [данни за контакт, включително наименование, седалище и адрес на управление, адрес на електронната поща и телефонен номер], ако изпълнението на услугите е отказано поради несъстоятелността на дружеството XY. Директива (ЕС) 2015/2302, както е транспонирана в националното законодателство, можете да намерите като линк към Закона за туризма на интернет страницата на Министерството на туризма.