Почивки в Тунис 2018
Edit Item
Ново!
Почивки в Тунис 2018
31.10.2018 г
Цени: от 710 лв
8 дни / 7 нощувки
ПОЧИВКИ В ТУНИС 2018
 
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
06.06.2018 г., 13.06.2018 г., 20.06.2018 г., 27.06.2018 г.,
29.08.2018 г.,
05.09.2018 г., 12.09.2018 г., 19.09.2018 г.,
26.09.2018 г.,
03.10.2018 г., 10.10.2018 г., 17.10.2018 г., 24.10.2018 г., 31.10.2018 г
 
ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ: 
София 07:05 Енфида 08:20
Енфида 09:10 София 12:20
Авиокомпания: Bulgaria air
 
1 ДЕН - СОФИЯ - ТУНИС 
Излитане от летище София с чартърен полет София - Тунис. Кацане на летище Енфида. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Информационна среша с вашият представител. 
Вечеря. Нощувка. 
 
2 ДЕН -  САХАРА, Първи ден 
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: 
Двудневна екскурзия до Пустинята Сахара. По време на екскурзията разглеждате 2/3 от страната, запознавате се с нейната история, с традициите и обичаите й. 
През първия ден от екскурзията, се посещават амфитеатър в Северна Африка - Ел Джем, най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите, оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. 
Следва настаняване в хотел и време за плаж. Вечеря. Нощувка. 
 
3 ДЕН - САХАРА, Втори ден 
Сахара - Втори ден: Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяте към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Ще посетите Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми и ще се насладите на вкусен обяд в района на Гафса. Последна спирка е Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. 
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 
 
4 ДЕН - КАЙРУАН 
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: 
Посещение на Кайруан - четвъртия по големина ислямски център в света. 
Вечеря. Нощувка. 
 
5 ДЕН - ТУНИС - КАРТАГЕН - СИДИ БУ САИД 
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: 
Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид: 
Разглеждане на старата част на града – Медината, посещение на Източния пазар, посещение на музея Бардо - най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгване за античния град Картаген. Разглеждане на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което посещение на Сиди Бу Саид - романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността. 
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 
 
6 ДЕН - ЕЛ ДЖЕМ И ЗООПАРК ФРИГИЯ 
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: 
Ел Джем - разглеждане на Римския Амфитеатър. 
Зоопарк Фригия - най-големият животински парк в Северна Африка 
Вечеря. Нощувка. 
 
7 ДЕН - РАЗХОДКА С КАТАМАРАН И МЕДИНАТ АЛ ЗАХРА 
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: 
Разходка с яхта - катамаран: няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. 
Вечерна екскурзия по желание: 
Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря) Това ще бъде вечер, заради която си заслужава да посетите Тунис! Една от най - грандиозните шоу – атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти. 
Връщане в хотела. Нощувка. 
 
8 ДЕН - ОТПЪТУВАНЕ 
Закуска. Свободно време. Трансфер до летище Енфида за полет до София. 
 
 
ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ ВКЛЮЧВАТ: 
- самолетен билет София - Енфида - София с включени летищни такси
- трансфери летище - хотел - летище
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23
- 7 нощувки
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ
- представител на туроператора
 
ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ ВКЛЮЧВАТ: 
- Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара
- Общинска такса. Заплаща се самостоятелно от всеки на рецепция
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете (сафари с джипове и яздене на камили се заплаща допълнително - около 30 евро)
- Полудневна екскурзия Кайруан: 25 евро на възрастен / 15 евро на дете
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете
- Полудневна екскурзия Ел Джем: 25 евро на възрастен / 15 евро на дете
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 22 евро на възрастен / 12 евро на дете
- Полудневна екскурзия разходка с яхта – катамаран: 30 евро на възрастен / 20 евро на дете
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра - шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете
 
 
ЕКСКУРЗИИ ТУНИС СЕЗОН 2018
Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 20 записани. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.
 
Екскурзия Вид Цена за възрастен, EUR Цена дете 2 - 11.99 г, EUR
Сахара Двудневна 95 95
Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид Целодневна 60 30
Кайруан Полудневна 25 15
Ел Джем Полудневна 25 15
Зоопарк Фригия Полудневна 22 12
Разходка с яхта - катамаран Полудневна 30 20
Мадинат ал Захра Вечерна 38 38
 
САХАРА (двудневна екскурзия) 
Цена: 95 евро (без джиповете и язденето на камили)
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й. 
 
Първи ден
През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. 
 
Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни. 
 
 
ТУНИС, КАРТАГЕН, СИДИ БУ САИД (целодневна екскурзия) 
Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете
По време на тази екскурзия ще разгледаме старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността. 
 
 
КАЙРУАН (полудневна екскурзия) 
Цена: 25 евро на възрастен / 15 евро на дете
Посещение на Кайруан – духовен дом на всички тунизийци, като е четвъртият най-свят град на исляма (след Мека, Медина и Йерусалим. Тук ще посетим джамията Окба, изградена през древността заедно със самия град. Тя е най-важният религиозен център на територията на цял Тунис и един от най-старите храмове на исляма в цял свят. Джамията има голяма молитвена зала и 35-метрово минаре. 
Ще видим още берберския Мавзолей, водните находища на Агхлабидите и старата част на града – медината, в списъка на световното културно и природно наследство. 
 
 
ЕЛ ДЖЕМ (полудневна екскурзия) 
Цена: 25 евро на възрастен / 15 евро на дете
Ел Джем, вторият по големина римски амфитеатър. Построен преди около 18 века днес е изключително добре запазен. Амфитеатърът е използван предимно за гладиаторски битки и надпреварвания с колесници. Хиляди туристи идват тук всяка година, за да изпитат част от тръпката да си на арена, в която лъвове и хора са се борели за живота си. Амфитеатърът се разстила на внушителни размери дори и за наше време. Неговата височина на места достига 30 метра, широчината му – 120, а неговата дължина – 150 метра. 
 
 
ЗООПАРК ФРИГИЯ (полудневна екскурзия) 
Цена: 22 евро на възрастен / 12 евро на дете
Започнете деня си в парка Friguia, най-големият животински парк в Северна Африка. Разходете се по високите дървени пътеки, насладете се на панорамната гледка към парка и надникнете в загражденията за животните. 
 
 
РАЗХОДКА С ЯХТА - КАТАМАРАН (полудневна екскурзия) 
Цена: 30 евро на възрастен / 20 евро на дете
Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз. Докато пребивавате на крайбрежната зона на Тунис, можете да се насладите на няколко часа пътуване на борда на лодка – катамаран, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Насладете се на плаването! 
 
 
МАДИНАТ АЛ ЗАХРА (шоу-програма + вечеря) 
Цена: 38 евро
Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти в Парка Мединат Ал Захра! По време на екскурзията ще имаме възможността на видим най – добрите произведения на древните берберски занаятчии, ще изпием по кафе в типично мавританско заведение. Ще завършим вечерта по най-добрият начин – с вечеря от националната тунизийска кухня (кус – кус, традиционна салата и супа, плодове и местно вино) + представление в ресторанта. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис! 
 
 
РЕЗЕРВАЦИИ: 
Депозит 350 лв при резервация
Доплащане 31 дни преди датата на пътуване
 
УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ: 
до 60 дни преди датата на полета: 100 лв
от 60 до 31 дни: 350 лв
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa
 
ЗАБЕЛЕЖКИ: 
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
 
 

ЦЕНИ И ХОТЕЛИ:

VINCCI NOZHA BEACH **** - Тунис, Хамамет 
Цени: от 720 лв.

Стандартна стая AI

Дата База Човек в
двойна
стая
Единична
стая
Двойна
стая
3 възр. в
двойна стая
4 възр. в
двойна
стая
2 възр.
с 1 дете
2-11.99 г.
2 възр.
с 2 деца
2-11.99 г.
3 възр.
с 1 дете
2-11.99 г.
06.06.2018 AI 720 лв. 920 лв. 1440 лв. 2120 лв. 2800 лв. 2040 лв. 2640 лв. 2720 лв.
13.06.2018 AI 740 лв. 940 лв. 1480 лв. 2180 лв. 2880 лв. 2100 лв. 2720 лв. 2800 лв.
20.06.2018 AI 860 лв. 1060 лв. 1720 лв. 2500 лв. 3280 лв. 2430 лв. 3140 лв. 3210 лв.
27.06.2018 AI 910 лв. 1140 лв. 1820 лв. 2640 лв. 3460 лв. 2560 лв. 3300 лв. 3380 лв.
29.08.2018 AI 940 лв. 1190 лв. 1880 лв. 2740 лв. 3600 лв. 2660 лв. 3440 лв. 3520 лв.
05.09.2018 AI 1110 лв. 1360 лв. 2220 лв. 3250 лв. 4280 лв. 3170 лв. 4120 лв. 4200 лв.
12.09.2018 AI 1100 лв. 1350 лв. 2200 лв. 3220 лв. 4240 лв. 3140 лв. 4080 лв. 4160 лв.
19.09.2018 AI 1070 лв. 1300 лв. 2140 лв. 3140 лв. 4140 лв. 3070 лв. 4000 лв. 4070 лв.
26.09.2018 AI 960 лв. 1310 лв. 1920 лв. 2900 лв. 3880 лв. 2820 лв. 3720 лв. 3800 лв.
03.10.2018 AI 880 лв. 1050 лв. 1760 лв. 2580 лв. 3400 лв. 2530 лв. 3300 лв. 3350 лв.
10.10.2018 AI 850 лв. 1020 лв. 1700 лв. 2490 лв. 3280 лв. 2440 лв. 3180 лв. 3230 лв.
17.10.2018 AI 830 лв. 1000 лв. 1660 лв. 2430 лв. 3200 лв. 2380 лв. 3100 лв. 3150 лв.
24.10.2018 AI 820 лв. 990 лв. 1640 лв. 2400 лв. 3160 лв. 2350 лв. 3060 лв. 3110 лв.
31.10.2018 AI 810 лв. 980 лв. 1620 лв. 2370 лв. 3120 лв. 2320 лв. 3020 лв. 3070 лв.

Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. *Промо оферта за 06.06 и 13.06 – валидна само за нови резервации 

Локация: 
Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. Хотелът е напълно реновиран през зимата 2007-2009. 
Стаи: 
Хотелът се състои от 1 основна сграда с 400 стаи, повечето от които са с изглед към морето. Всички помещения разполагат с: 
Баня 
Климатик 
Телефон 
Балкон 
На територията на хотела: 
Басейни (открит с водни пързалки, датски и закрит) 
Мини клуб 
Мини зоопарк 
Ресторант 
Пиано бар 
Кафене в мавритански стил 
Барбекю 
Нощен клуб 
Бутик 
Фризьорски салон 
Фитнес 
Тенис кортове 
Площадка за волейбол 
Културни представления 
Дискотека 
Фолклорни вечери 
Конкурси 
Водни ски 
Морски разходки 
Водни колела 
Яздене на коне и камили 
 

MERHABA RESORT **** - Тунис, Хамамет 
Цени: от 710 лв. 

Стандартна стая AI

Дата База Човек в
двойна стая
Единична
стая
Двойна
стая
3 възр. в
двойна стая
4 възр. в
двойна стая
2 възр.  
1 дете 2-11.99 г.
2 възр.  
2 деца 2-11.99 г.
3 възр.
1 дете 2-11.99 г.
30.05.2018 AI 710 BGN 1000 BGN 1420 BGN 2110 BGN 2800 BGN 2080 BGN 2740 BGN 2770 BGN
29.08.2018 AI 1030 лв. 1280 лв. 2060 лв. 3020 лв. 3980 лв. 2940 лв. 3820 лв. 3900 лв.
05.09.2018 AI 1020 лв. 1180 лв. 2040 лв. 2900 лв. 3760 лв. 2820 лв. 3600 лв. 3680 лв.
12.09.2018 AI 1020 лв. 1190 лв. 2040 лв. 2910 лв. 3780 лв. 2830 лв. 3620 лв. 3700 лв.
19.09.2018 AI 1010 лв. 1190 лв. 2020 лв. 2890 лв. 3760 лв. 2810 лв. 3600 лв. 3680 лв.
26.09.2018 AI 980 лв. 1155 лв. 1960 лв. 2816 лв. 3672 лв. 2741 лв. 3522 лв. 3597 лв.
03.10.2018 AI 920 лв. 1070 лв. 1840 лв. 2650 лв. 3460 лв. 2590 лв. 3340 лв. 3400 лв.
10.10.2018 AI 910 лв. 1070 лв. 1820 лв. 2630 лв. 3440 лв. 2570 лв. 3320 лв. 3380 лв.
17.10.2018 AI 880 лв. 1080 лв. 1760 лв. 2580 лв. 3400 лв. 2520 лв. 3280 лв. 3340 лв.
24.10.2018 AI 860 лв. 1060 лв. 1720 лв. 2520 лв. 3320 лв. 2460 лв. 3200 лв. 3260 лв.
31.10.2018 AI 850 лв. 1030 лв. 1700 лв. 2470 лв. 3240 лв. 2410 лв. 3120 лв. 3180 лв.
 

Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. 

Локация: 
Marhaba Resort 4* е част от престижната верига Marhaba Hotels. Тя е изцяло посветена на очакванията ви и на вашите очаквания. Хотелът е разположен в сърцето на туристическата зона на Сус. Намира се на 10 минути от центъра на града, на 10 минути от пристанището Ел Кантауи и голф игрището, и на 40 минути от летище Енфида. 
Хотелът е наскоро реновиран и се състои от 3 сгради:“Marhaba Club”, “Marhaba”, “Marhaba Neptune”. Комплексът се разпростира на територията от 15 хектара. 
Стаи: 
Всички стаи разполагат: 
Климатик 
Телефон 
Сателитна телевизия 
Баня 
Малък балкон 
Мини хладилник 
На територията на хотела: 
На разположение на гостите са: 
Ресторант 
Снек бар на плажа 
Панорамен средиземноморски ресторант (срещу доплащане) 
Бар на басейна 
Кафене в мавритански стил 
Дискотека 
Анимация 
Мини клуб 
Конферентна зала 
Сауна, масаж, турска баня 
Безплатни чадъри и шезлонги. Плажни кърпи са с депозит от 20 динара 
Безплатен Wi Fi не територията на целия хотел 
Сейф срещу 2 динара на ден + 20 динара депозит за ключ 
Сешоар и ютия са дават срещу депозит за 1 час на рецепция на хотела 
СПА 
Спорт 
Безплатно: 
2 открити басейна, един от които е с водни пързалки 
1 закрит басейн 
Мини клуб 
Тенис на маса 
Мини голф 
Водна аеробика 
Плажен волейбол 
Фитнес – един час на ден безплатно 
Срещу заплащане: 
8 тенис корта 
Водни видове спорт 
Скуош 
Яздене на коне и камили 
Хранене: 
All Inclusive 
Закуска – основен ресторант „Marhaba“ 07.00-10.00 
Късна закуска – снек бар “Palmeraie” 10.00-11.45 
Обяд – основен ресторант „Marhaba“ 12.30-14.30 
Бисквити, кафе, палачинки – снек бар “Palmeraie” 15.00-17.00 
Вечеря – основен ресторант „Marhabа“ 18.30-21.00 
Тематични вечери на блок маса 2 път седмично в основния ресторант 
Лоби бар 09.00-00.00 
Снек бар “Palmeraie” 10.00-00.00 
Бар на плажа10.00-18.00 
Хамам или сауна 1 път за целия престой 
Кърпи на плажа или басейна срещу депозит 
Чадъри и шезлонги на плажа и басейна – безплатно 
Анимация и водни пързалки 

 

VINCCI MARILLIA **** - Тунис, Хамамет 
https://www.vinccihoteles.com/eng/hotels/tunisia/hammamet/vincci-marillia
Цени: от 830 лв.

Стандартна стая AI

Дата База Човек в
двойна стая
Единична
стая
Двойна
стая
3 възр. в
двойна стая
4 възр.
в двойна стая
2 възр.
1 дете 2-11.99 г.
2 възр.
2 деца
2-11.99 г.
3 възр.
1 дете
2-11.99 г.
06.06.2018 AI 980 лв. 1210 лв. 1960 лв. 2870 лв. 3780 лв. 2800 лв. 3640 лв. 3710 лв.
13.06.2018 AI 990 лв. 1220 лв. 1980 лв. 2900 лв. 3820 лв. 2820 лв. 3660 лв. 3740 лв.
20.06.2018 AI 1020 лв. 1270 лв. 2040 лв. 2990 лв. 3940 лв. 2910 лв. 3780 лв. 3860 лв.
27.06.2018 AI 1070 лв. 1360 лв. 2140 лв. 3120 лв. 4100 лв. 3030 лв. 3920 лв. 4010 лв.
29.08.2018 AI 1110 лв. 1400 лв. 2220 лв. 3240 лв. 4260 лв. 3150 лв. 4080 лв. 4170 лв.
05.09.2018 AI 1090 лв. 1380 лв. 2180 лв. 3180 лв. 4180 лв. 3090 лв. 4000 лв. 4090 лв.
12.09.2018 AI 1070 лв. 1360 лв. 2140 лв. 3120 лв. 4100 лв. 3030 лв. 3920 лв. 4010 лв.
19.09.2018 AI 1060 лв. 1330 лв. 2120 лв. 3100 лв. 4080 лв. 3010 лв. 3900 лв. 3990 лв.
26.09.2018 AI 1010 лв. 1300 лв. 2020 лв. 2940 лв. 3860 лв. 2850 лв. 3680 лв. 3770 лв.
03.10.2018 AI 880 лв. 1100 лв. 1760 лв. 2560 лв. 3360 лв. 2490 лв. 3220 лв. 3290 лв.
10.10.2018 AI 890 лв. 1120 лв. 1780 лв. 2600 лв. 3420 лв. 2530 лв. 3280 лв. 3350 лв.
17.10.2018 AI 870 лв. 1100 лв. 1740 лв. 2540 лв. 3340 лв. 2470 лв. 3200 лв. 3270 лв.
24.10.2018 AI 850 лв. 1070 лв. 1700 лв. 2480 лв. 3260 лв. 2410 лв. 3120 лв. 3190 лв.
31.10.2018 AI 830 лв. 1050 лв. 1660 лв. 2420 лв. 3180 лв. 2350 лв. 3040 лв. 3110 лв.

Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. 

Локация: 
Хотелът се намира в Ясмин Хамамет, известен със своите жасминови засаждания. 
Разположен е на първа линия, на 60км от Тунис, 8 км от древния град Хамамет. 
На 500 м от хотела са разположени основни магазини. 
Стаи: 
Хотелът предлага настаняване в 273 стаи, като всички помещения разполагат с: 
Баня с душ 
Климатик 
Сателитна телевизия 
Мини хладилник 
Телефон 
Балкон 
Сейф 
На територията на хотела: 
В хотела 
Основен ресторант 
Ресторант с местна кухня 
Италиански ресторант 
Лоби бар 
Тропичен бар 
Бар на басейна 
Кафене в източен стил 
Конферентна зала 
Магазин 
Фризьорски салон 
Хамам 
Сауна 
Масажи 
Басейн 
Детски басейн 
Чадъри и шезлонги на басейна и плажа безплатно 
Спорт и забавления 
3 тенис корта 
Планински колелета 
Дартс 
Билярд 
Тенис на маса 
Водни ски 
Банан 
Уиндсърфинг 
Плажен волейбол 
Плажен футбол 
Водна топка 
Фитнес 
Аеробика 
Водна аеробика 
Степ аеробика 
Дискотека 
Детска площадка

 

KHAYAM GARDEN **** - Тунис, Хамамет 
Цени: от 910 лв.

Стандартна стая AI

Дата База Човек в
двойна стая
Единична
стая
Двойна
стая
3 възр. в
двойна стая
4 възр. в
двойна стая
2 възр.
1 дете
2-11.99 г.
2 възр.
2 деца
2-11.99 г.
3 възр.
1 дете
2-11.99 г.
06.06.2018 AI 1020 лв. 1330 лв. 2040 лв. 2970 лв. 3900 лв. 2870 лв. 3700 лв. 3800 лв.
27.06.2018 AI 1150 лв. 1460 лв. 2300 лв. 3360 лв. 4420 лв. 3260 лв. 4220 лв. 4320 лв.
29.08.2018 AI 1180 лв. 1600 лв. 2360 лв. 3420 лв. 4480 лв. 3290 лв. 4220 лв. 4350 лв.
05.09.2018 AI 1180 лв. 1610 лв. 2360 лв. 3420 лв. 4480 лв. 3290 лв. 4220 лв. 4350 лв.
12.09.2018 AI 1170 лв. 1600 лв. 2340 лв. 3390 лв. 4440 лв. 3260 лв. 4180 лв. 4310 лв.
19.09.2018 AI 1130 лв. 1560 лв. 2260 лв. 3270 лв. 4280 лв. 3140 лв. 4020 лв. 4150 лв.
26.09.2018 AI 1040 лв. 1360 лв. 2080 лв. 3040 лв. 4000 лв. 3040 лв. 4000 лв. 4000 лв.
03.10.2018 AI 990 лв. 1300 лв. 1980 лв. 2870 лв. 3760 лв. 2780 лв. 3580 лв. 3670 лв.
10.10.2018 AI 970 лв. 1280 лв. 1940 лв. 2810 лв. 3680 лв. 2720 лв. 3500 лв. 3590 лв.
17.10.2018 AI 950 лв. 1260 лв. 1900 лв. 2750 лв. 3600 лв. 2660 лв. 3420 лв. 3510 лв.
24.10.2018 AI 930 лв. 1240 лв. 1860 лв. 2690 лв. 3520 лв. 2600 лв. 3340 лв. 3430 лв.
31.10.2018 AI 910 лв. 1220 лв. 1820 лв. 2630 лв. 3440 лв. 2540 лв. 3260 лв. 3350 лв.

Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. 
 
Локация: 
Хотелът се намира в курорт Набел, на 1 км от центъра на града, на първа линия. 
Хотелът е нов, отворил вратите си за гости през 2012г и може да се похвали с най-добър и професионален персонал в района. 
Стаи: 
Хотелът предлага настаняване в 361 стаи (с изглед към море, градина, басейн или територията на хотела). Хотелът разполага със свързани стаи (на запитване) 
Всички помещения разполагат с: 
Балкон 
Баня с душ или вана 
Сешоар 
Климатик 
Сателитна телевизия 
Мини хладилник 
Почисването на стаи и смяна на кърпи – всеки ден. 
На територията на хотела: 
WiFi на рецепция и на терасата до басейна 
СПА и салон за красота 
Детегледачка 
Стая за игри 
Тенис корт с осветление 
Фитнес 
Анимация: 
Сутрешна гимнастика и водна аеробика 
Йога, степ аеробика 
Майсторски класове по танци 
Майстолски класове по готвене 
Спортни състезания 
Всеки ден детска дискотека и вечерни представления за възрастни 
Басейни 
На територията на хотела са разположени 5 басейна и няколко водни пързалки. 
Външни басейни са 3 и един детски с работно време от 10.00 до 18.00, в период от 01.05 до 31.10. Има и един вътрешен басейн – не работи през юли и август 
СПА 
Модерен СПА център предлага на гостите си следните услуги (срещу заплащане): 
Различни видове масажи 
Козметични процедури 
Хамам 
Контрастен душ 
Джакузи 
Хранене: 
На територията на хотела са разположени 5 ресторанта. 
Основен ресторант Le Phoenix – изхранването в него е на блок маса. 
Закуска от 06.00 до 10.00, обяд от 12.30-14.30, вечеря от 18.30-21.30. В ресторанта се спазва дрес код. Късна континентална закуска се сервира в лоби бара „L Orhidee“от 10.00-11.00ч. 
Гостите могат да вечерят и в едит от трите а ла карт ресторанта. 
Ресторант „Bonsai“ може да се използва веднъж повреме на почивка с предварителна резервация. 
Ресторант “Le Bambou” – функционира от 01.06 до 31.10 и е срещу заплащане 
Барбекю ресторант “Carissa” – предлага обяд и вечеря и е достъпен в системата All Inclusive 
На гостите денонощно се предлагат местни алкохолни и безалкохолни напитки включени в All Inclusive. Също така хотелът разполага с платен бар. 

 

CONCORDE MARCO POLO **** - Тунис, Хамамет 
Цени: от 1100 лв. 
http://www.concorde-tunisia.com/En/hotel-marco-polo_107_81

Стандартна стая AI

Дата База Човек в двойна стая Единична стая Двойна стая 3 възр. в двойна стая 4 възр. в двойна стая 2 възр. С 1 дете 2-11.99 г. 2 възр. С 2 деца 2-11.99 г. 3 възр. С 1 дете 2-11.99 г.
06.06.2018 AI 1210 лв. 1650 лв. 2420 лв. 3450 лв. 4480 лв. 3300 лв. 4180 лв. 4330 лв.
13.06.2018 AI 1290 лв. 1780 лв. 2580 лв. 3670 лв. 4760 лв. 3510 лв. 4440 лв. 4600 лв.
20.06.2018 AI 1300 лв. 1780 лв. 2600 лв. 3690 лв. 4780 лв. 3530 лв. 4460 лв. 4620 лв.
27.06.2018 AI 1310 лв. 1780 лв. 2620 лв. 3710 лв. 4800 лв. 3550 лв. 4480 лв. 4640 лв.
29.08.2018 AI 1290 лв. 1840 лв. 2580 лв. 3700 лв. 4820 лв. 3520 лв. 4460 лв. 4640 лв.
05.09.2018 AI 1380 лв. 1840 лв. 2760 лв. 3880 лв. 5000 лв. 3700 лв. 4640 лв. 4820 лв.
12.09.2018 AI 1370 лв. 1840 лв. 2740 лв. 3860 лв. 4980 лв. 3680 лв. 4620 лв. 4800 лв.
19.09.2018 AI 1360 лв. 1840 лв. 2720 лв. 3840 лв. 4960 лв. 3660 лв. 4600 лв. 4780 лв.
26.09.2018 AI 1240 лв. 1650 лв. 2480 лв. 3520 лв. 4560 лв. 3370 лв. 4260 лв. 4410 лв.
03.10.2018 AI 1210 лв. 1620 лв. 2420 лв. 3430 лв. 4440 лв. 3290 лв. 4160 лв. 4300 лв.
10.10.2018 AI 1200 лв. 1620 лв. 2400 лв. 3410 лв. 4420 лв. 3270 лв. 4140 лв. 4280 лв.
17.10.2018 AI 1140 лв. 1600 лв. 2280 лв. 3270 лв. 4260 лв. 3130 лв. 3980 лв. 4120 лв.
24.10.2018 AI 1120 лв. 1580 лв. 2240 лв. 3210 лв. 4180 лв. 3070 лв. 3900 лв. 4040 лв.
31.10.2018 AI 1100 лв. 1560 лв. 2200 лв. 3150 лв. 4100 лв. 3010 лв. 3820 лв. 3960 лв.
 
Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. 
 
Локация: 
Ясмин Хамамет е добре известен курорт със своите морски и туристически атракции, намира се на красивото крайбрежие на Кап Бон и е една от най-популярните ваканционни дестинации в Тунис. Градът на жасмина привлича голям брой посетители и ги кани да открият прекрасните места наоколо както и местния фолклор, занаятчийски и художествени галерии, археологически обекти и типични за региона села … 
Този регион, състоящ се от равнини и хълмове, има множество крайбрежни андалуски села като Келибия, Набул и Корбус, както и археологически обекти в Керконе и Ел Хаурия. 
Хотел Concorde Marco Polo 4 * се радва на уникално местоположение на брега на морето, срещу плажа на Ясмин Хамамет, в непосредствена близост (300м) до яхтеното пристанище и на няколко минути от търговски обекти и атракции. Хотелът се намира на 8км от стария град на Хамамет. На 500м от хотела са намира и спирката на автобуси. 
Стаи: 
За удобството на своите клиенти с различни изисквания хотелът предлага 464 стаи и апартаменти. 
 
Просторни, светли и приятно декорирани в съвременен стил, тези стаи и суити разполагат с всички съвременни съоръжения и всички имат балкон или тераса с изглед към морето, басейна или градината. 
Стаите разполагат с: 
Баня 
Сешаор 
Телефон 
Повечето от стаи разполагат с безплатен WiFi 
Климатик 
Мини хладилник 
Теливизор с плосък екран и сателитна телевизия 
Мини сейф 
Балкон или тераса 
На територията на хотела: 
В хотела: 
Фитнес 
Външен басейн 
Детски басейн 
Детска площадка 
Детски клуб за деца от 4 до 12 г 
Обмяна на валута 
Рент а кар 
Фризьорски салон 
Безплатни шезлонги и чадъри на басейна, кърпи на басейна са срещу депозит 
Магазин за сувенири 
Безплатен Wi Fi на рецепция и лоби бара 
Спорт и развлечения включени в All Inclusive 
Тенис на маса, волейбол, гимнастика 
Водна аеробика, аеробика 
Тенис корт с твърда настилка 
Различни игри организирани от аниматори, съобразени със сезона 
Боулиг (наличен според заетостта) 
Водно колело, кану през сезона от май до октомври 
1 уводен урок за гмуркане в плувен басейн (при поискване) 
Срещу заплащане: 
Билярд 
Флипер 
Гмуркане, уроци по гмуркане от Май до Октомври 
Различни водни спортове 
Яздене на коне 
Голф 
Хранене: 
Ресторанти и барове 
Хотелът разполага с 3 ресторанта за непушачи и 4 бара, където ще откриете голям избор от ястия и напитки. 
Що се отнася до развлеченията, екипът организира тематични вечери няколко пъти седмично. 
 
Описание на All Inclusive 
Закуска на бюфет. Има възможност за късна континентална закуска 
Обяд на блок маса 
Следобедна закуска 15.00-17.00 
Вечеря на блок маса, няколко пъти седмично тематични вечери 
С предварителна резервация алтернативна вечеря в някой от тематичните ресторанти (азиатски или италиански) 
Местни алкохолни и безалкохолни напитки консумирани в барове и ресторанти на хотела до 01.00ч през лятото и до полунощ през зимата 
Ползване на сейф в стаите 
Тенис на маса, волейбол, гимнастика, аеробика, тенис корт с твърдо покритие, тенисни ракети и топки са срещу депозит 
Със запитване водно колело, кану, уроци по гмуркане в басейна 
Дневна анимация за деца от 4 до 12 г – в детски клуб 
Дневна анимация за възрастни 
Занимания в Хоби клуба – няколко пъти седмично 
Вечерни представления и жива музика 
 
 
 

DELFINO BEACH **** - Тунис, Хамамет 
Цени: от 1040 лв. 

Стандартна стая AI

Дата База Човек в
двойна стая
Единична стая Двойна стая 3 възр. в
двойна стая
4 възр. в
двойна стая
2 възр.
1 дете 2-11.99 г.
2 възр.
2 деца 2-11.99 г.
3 възр.
1 дете 2-11.99 г.
06.06.2018 AI 1250 лв. 1570 лв. 2500 лв. 3510 лв. 4520 лв. 3380 лв. 4260 лв. 4390 лв.
13.06.2018 AI 1270 лв. 1690 лв. 2540 лв. 3670 лв. 4800 лв. 3540 лв. 4540 лв. 4670 лв.
20.06.2018 AI 1300 лв. 1700 лв. 2600 лв. 3760 лв. 4920 лв. 3630 лв. 4660 лв. 4790 лв.
27.06.2018 AI 1370 лв. 1790 лв. 2740 лв. 3950 лв. 5160 лв. 3810 лв. 4880 лв. 5020 лв.
29.08.2018 AI 1290 лв. 1710 лв. 2580 лв. 3730 лв. 4880 лв. 3600 лв. 4620 лв. 4750 лв.
05.09.2018 AI 1300 лв. 1710 лв. 2600 лв. 3770 лв. 4940 лв. 3640 лв. 4680 лв. 4810 лв.
12.09.2018 AI 1280 лв. 1690 лв. 2560 лв. 3710 лв. 4860 лв. 3580 лв. 4600 лв. 4730 лв.
19.09.2018 AI 1260 лв. 1650 лв. 2520 лв. 3650 лв. 4780 лв. 3530 лв. 4540 лв. 4660 лв.
26.09.2018 AI 1180 лв. 1560 лв. 2360 лв. 3410 лв. 4460 лв. 3290 лв. 4220 лв. 4340 лв.
03.10.2018 AI 1100 лв. 1480 лв. 2200 лв. 3170 лв. 4140 лв. 3050 лв. 3900 лв. 4020 лв.
10.10.2018 AI 1100 лв. 1480 лв. 2200 лв. 3170 лв. 4140 лв. 3050 лв. 3900 лв. 4020 лв.
17.10.2018 AI 1070 лв. 1450 лв. 2140 лв. 3080 лв. 4020 лв. 2960 лв. 3780 лв. 3900 лв.
24.10.2018 AI 1050 лв. 1430 лв. 2100 лв. 3020 лв. 3940 лв. 2900 лв. 3700 лв. 3820 лв.
31.10.2018 AI 1040 лв. 1420 лв. 2080 лв. 2990 лв. 3900 лв. 2870 лв. 3660 лв. 3780 лв.

Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. 
 
Локация: 
Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус 
Стаи: 
Хотелът се състои от 5 триетажни сгради, в които се намират 321 стаи с гледка към море или градина. Някои от стаите са свързани. 
Всички помещения предлагат на гостите си: 
Балкон 
Баня с душ кабина или вана 
Сешоар 
Мини хладилник 
Климатик (от 15.06 до 15.09) 
Телефон 
Сейф 
Сателитна телевизия 
На територията на хотела: 
Хотелът разполага с: 
Основен ресторант и ресторант на терасата 
А ла карт ресторант 
4 бара (на плажа, на басейна, спорт бар, лоби бар) 
Кафене в източен стил (наргиле) 
Нощен клуб 
Спорт и развлечения: 
 
Басейни 
Тенис кортове 
Плажен волейбол 
Аеробика 
Спининг 
Фитнес 
Стрелба из лък 
Тенис на маса 
Футболно и баскетболно игрища 
Водна топка 
Дневна анимация 
Мини клуб 
Фитнес 
Хранене: 
All Inclusive 
Изхранването е закуска, обяд и вечеря на блок маса с местна и интернационална кухня. Има възможност и за късна континентална закуска на плажа от 10.00ч. Следобедна закуска се сервира от 15.00 до 17.00ч. Алкохолни и безалкохолни напитки се сервират от 10.00ч до 0.00ч. 
Също така концепцията на All Inclusive включва: 
Плажен волейбол 
Тенис 
Тенис на маса 
Дартс 
Стрелба из лък 
Боча 
Аеробика 
Водна аеробика 
Йога 
Фитнес 

 

CONCORDE GREEN PARK ***** - Тунис, Хамамет 
http://www.concorde-tunisia.com/En/green-park-palace_107_90
Цени: от 1440 лв. 

Стандартна стая AI

Дата База Човек в
двойна стая
Единична
стая
Двойна
стая
3 възр. в
двойна
стая
4 възр. в
двойна
стая
2 възр.
1 дете
2-11.99 г.
2 възр.
2 деца
2-11.99 г.
3 възр.
1 дете
2-11.99 г.
30.05.2018 AI 1440 BGN 2060 BGN 2880 BGN 4105 BGN 5330 BGN 3910 BGN 4940 BGN 5135 BGN
06.06.2018 AI 1450 лв. 2060 лв. 2900 лв. 4125 лв. 5350 лв. 3930 лв. 4960 лв. 5155 лв.
13.06.2018 AI 1570 лв. 2260 лв. 3140 лв. 4450 лв. 5760 лв. 4220 лв. 5300 лв. 5530 лв.
20.06.2018 AI 1580 лв. 2260 лв. 3160 лв. 4470 лв. 5780 лв. 4240 лв. 5320 лв. 5550 лв.
27.06.2018 AI 1590 лв. 2260 лв. 3180 лв. 4490 лв. 5800 лв. 4260 лв. 5340 лв. 5570 лв.
29.08.2018 AI 1630 лв. 2390 лв. 3260 лв. 4650 лв. 6040 лв. 4420 лв. 5580 лв. 5810 лв.
05.09.2018 AI 1680 лв. 2350 лв. 3360 лв. 4710 лв. 6060 лв. 4470 лв. 5580 лв. 5820 лв.
12.09.2018 AI 1670 лв. 2350 лв. 3340 лв. 4690 лв. 6040 лв. 4450 лв. 5560 лв. 5800 лв.
19.09.2018 AI 1660 лв. 2360 лв. 3320 лв. 4670 лв. 6020 лв. 4430 лв. 5540 лв. 5780 лв.
26.09.2018 AI 1600 лв. 2270 лв. 3200 лв. 4510 лв. 5820 лв. 4280 лв. 5360 лв. 5590 лв.
03.10.2018 AI 1570 лв. 2290 лв. 3140 лв. 4490 лв. 5840 лв. 4260 лв. 5380 лв. 5610 лв.
10.10.2018 AI 1550 лв. 2270 лв. 3100 лв. 4430 лв. 5760 лв. 4200 лв. 5300 лв. 5530 лв.
17.10.2018 AI 1530 лв. 2250 лв. 3060 лв. 4370 лв. 5680 лв. 4140 лв. 5220 лв. 5450 лв.
24.10.2018 AI 1510 лв. 2230 лв. 3020 лв. 4310 лв. 5600 лв. 4080 лв. 5140 лв. 5370 лв.
31.10.2018 AI 1490 лв. 2210 лв. 2980 лв. 4250 лв. 5520 лв. 4020 лв. 5060 лв. 5290 лв.
 
Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All Inclusive, с включени летищни такси. 
 
Локация: 
5-звездният хотел Concorde Green Park Palace се радва на изключителна локация на крайбрежието на 500 м от пристанище Port El Kantaoui, в близост до едно от най-добрите голф игрища в Тунис, както и в близост до търговските зони на града и множество туристически атракции. На 150 м от хотела се намира автобусна спирка, а гр. Сус е само на 12км. 
Разположен до фин пясъчен плаж и в непосредствена близост до едно от най-красивите голф игрища, хотелът е в стил араго-андалуски дворец, обкръжен от голяма градина, разпростряла се на площ от 5 хектара, където палмите стоят величествено около огромния плувен басейн и стигат до края на плажа. Украсен с висящи градини и обширни тревни площи, хотелът оправдава името си. 
 
Типичната архитектура с лазурните си куполи и бели кули ще ви отведе на вълнуващо пътешествие, което съчетава средиземноморската мекота и ориенталския лукс. Многобройни артистични детайли дооформят изтънчената обстановка на този 5-звезден хотел като великолепната мозаечна фреска над централната еспланада или скулптура в долната част на стълбището на фоайето, подписана от международно известни художници 
Стаи: 
Хотелът предлага настаняване в 452 стаи и апартаменти. 
Много просторни и елегантни, с гледка към морето,голф игрище или градини, те предлагат ненадминат комфорт и модерно оборудване от най-висока класа, включително безплатен достъп до безжичен интернет. 
Стаите разполагат със следните удобства 
Баня с вана 
Хавлии за баня 
Сешоар 
Консумативи за баня 
Телефон 
Климатик 
Мини бар 
Сателитна телевизия 
Електронен сейф 
Балкон или тераса 
Сет за кафе и чай 
На територията на хотела: 
В хотела: 
Външен басейн 
Детски външен басейн 
Вътрешен басейн 
Детски клуб за деца от 4 до 12 г 
Фитнес 
Безплатен WiFi 
Безплатни чадъри и шезлонги на басейн, кърпи на басейна са срещу депозит 
Слънчева тераса 
Смяна на валута 
Рент а кар 
Магазин 
 
Спорт и развлечения включени в All Inclusive 
1 Тенис корт с твърдо покритие 
 
Тенис ракети и топки (срещу депозит) 
Фитнес 
Пинг понг, плажен волейбол, гимнастика, водна аеробика, стрелба с лък, петанги, 
Дневна програма за деца от 4 до 12 г (няколко пъти седмично) 
Дневна програма за възрастни (няколко пъти седмично) 
Представления или жива музика (няколко пъти седмично) 
 
Срещу заплащане: 
Билярд 
Водни спортове 
Голф игрище 
СПА Център 
Хотелът разполага с голям СПА център (не е включен в All Inclusive) който предлага 
6 кабинки за мокър масаж 
7 кабинки за процедури за тяло 
2 кабинки за процедури з лицето 
Маникюр и педикюр 
Частен СПА с джакузи за процедури за двойки 
Хамам 
Вътрешен басейн с морска вода, отопляем през зимата 
Тераса 
Фризьорски салон 
 
Описание на All Inclusive 
Закуска на бюфет. Има възможност за късна континентална закуска 
Обяд на блок маса 
Следобедна закуска 15.00-17.00 
Вечеря на блок маса, няколко пъти седмично тематични вечери 
С предварителна резервация алтернативна вечеря в някой от тематичните ресторанти 
Местни алкохолни и безалкохолни напитки консумирани в барове и ресторанти на хотела до 01.00ч през лятото и до полунощ през зимата 
Ползване на сейф в стаите 
Плозване на тенис корт с твърда настилка, фитнес, тенис на маса, плажен волейбол, гимнастика, водна аеробика, стрелба с лък 
Дневна анимация за деца от 4 до 12 г – няколко пъти седмично в детски клуб 
Дневна анимация за възрастни – няколко пъти седмично 
Представления или жива музика – няколко пъти седмично 
Хранене: 
Хотелът разполага с голямо разнообразие от заведения за хранене. 
Основен ресторант 
Арабско-ориенталски тематичен ресторант Дидон (с предварителна резервация) 
Гастрономичен тематичен ресторант „Le Savoy“ (с предварителна резервация, работи от 01.05 до 31.10) 
Средиземноморски тематичен ресторант (с предварителна резервация, работи от 15.06 до 15.09) 
Бар „Swing“ 
Бар „Funana“ 
Бар до басейна (работи през лятото) 

 

RIADH PARK **** - Тунис, Хамамет 
http://www.hotelriadhpalms.com/en/home
Цени: от 720 лв. 

Стандартна стая AI

Дата База Човек в двойна
стая
Единична
стая
Двойна
стая
3 възр.
в двойна стая
4 възр.
в двойна стая
2 възр.
1 дете 2-11.99 г.
2 възр.
2 деца 2-11.99 г.
3 възр.
1 дете 2-11.99 г.
06.06.2018 AI 920 лв. 1210 лв. 1840 лв. 2670 лв. 3500 лв. 2580 лв. 3320 лв. 3410 лв.
13.06.2018 AI 720 лв. 1020 лв. 1440 лв. 2130 лв. 2820 лв. 2090 лв. 2740 лв. 2780 лв.
20.06.2018 AI 750 лв. 1020 лв. 1500 лв. 2220 лв. 2940 лв. 2190 лв. 2880 лв. 2910 лв.
27.06.2018 AI 920 лв. 1230 лв. 1840 лв. 2680 лв. 3520 лв. 2590 лв. 3340 лв. 3430 лв.
29.08.2018 AI 980 лв. 1270 лв. 1960 лв. 2860 лв. 3760 лв. 2770 лв. 3580 лв. 3670 лв.
05.09.2018 AI 960 лв. 1250 лв. 1920 лв. 2800 лв. 3680 лв. 2710 лв. 3500 лв. 3590 лв.
12.09.2018 AI 940 лв. 1230 лв. 1880 лв. 2740 лв. 3600 лв. 2650 лв. 3420 лв. 3510 лв.
19.09.2018 AI 920 лв. 1210 лв. 1840 лв. 2680 лв. 3520 лв. 2590 лв. 3340 лв. 3430 лв.
26.09.2018 AI 900 лв. 1190 лв. 1800 лв. 2620 лв. 3440 лв. 2530 лв. 3260 лв. 3350 лв.
03.10.2018 AI 880 лв. 1110 лв. 1760 лв. 2540 лв. 3320 лв. 2460 лв. 3160 лв. 3240 лв.
10.10.2018 AI 860 лв. 1060 лв. 1720 лв. 2480 лв. 3240 лв. 2410 лв. 3100 лв. 3170 лв.
17.10.2018 AI 840 лв. 1090 лв. 1680 лв. 2440 лв. 3200 лв. 2360 лв. 3040 лв. 3120 лв.
24.10.2018 AI 760 лв. 1010 лв. 1520 лв. 2200 лв. 2880 лв. 2120 лв. 2720 лв. 2800 лв.
31.10.2018 AI 720 лв. 970 лв. 1440 лв. 2080 лв. 2720 лв. 2000 лв. 2560 лв. 2640 лв.
 
Цените в таблицата са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси. *Промо оферта за дати 13.06 и 20.06 – валидна само за нови резервации, до изчерпване на промоционалните места. 
 
Локация: 
Хотел Riadh Palms 4* е на 3 минути пеша от плажа. Разположен сред палмови дървета, в непосредствена близост до един от най-красивите плажове на Тунис. Хотел Riadh Palms 4* предлага комфортно настаняване с модерни съоръжения в центъра на Сус. Гостите на хотела, много харесват местоположението му и му дават отлична оценка. 
Стаи: 
Хотел Riadh Palm 4* разполага с 650 стаи, от които 33 са суити. Някои от помещенията за настаняване имат самостоятелен балкон. Всяка стая разполага със сушилня, сателитна телевизия, телефон, климатик и магнитни карти. 
На територията на хотела: 
Възползвайте се максимално от басейните. Външният басейн е построен във формата на змия, около малък централен остров и разполага с 3 моста. Има и детски басейн, както и закрит отопляем басейн. За моментите на спокойствие се възползвайте максимално от СПА центъра Serenity Spa, който предлага сауна, масажи и фитнес зала. Хотелът разполага с безплатен паркинг, казино и безплатен Wi-Fi. 
За семинарите хотел Riadh Palms 4* Ви предлага 8 заседателни зали, които разполагат с от 20 до 90 седящи места. Ако е необходимо се осигурява професионално оборудване за Вашето събитие. 
Хранене: 
Хотел Riadh Palms 4* разполага с няколко ресторанта и барове, където можете да се насладите на вкусна храна и напитки.