НОВА ГОДИНА НА МРАМОРНО МОРЕ
Edit Item
В лусксозния 5 * хотел ESER DIAMOND!
НОВА ГОДИНА НА МРАМОРНО МОРЕ
31.12.2017 - 02.01.2018 г.
Цена: 320 лв.
2 нощувки със закуска и вечеря

ПОСРЕЩНЕТЕ НОВА ГОДИНА НА МРАМОРНО МОРЕ

В ЛУКСОЗНИЯ 5* ХОТЕЛ ESER DIAMOND & CONVENTION CENTER

 

ДАТА: 31.12.2017 - 02.01.2018 г.

ОТПЪТУВАНЕ ОТ: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Свиленград.
ОТПЪТУВАНЕ ОТ: Варна, Несебър, Поморие, Бяла, Бургас - при мин. 15 човека!

 

ПРОГРАМА:

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е В ЛЕВА НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВА:
- 2 нощувки със закуска и вечеря в 5 * Eser Diamond Hotel & Convention Center
- Новогодишна Гала вечеря с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки (ALL INCLUSIVE) от 20:00 ч. до 02:00.ч. Празнична програма с български DJ, ориенталски танци и много настроение
- Представител от фирмата-организатор по време на престоя в хотелa.


ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ: 320 лв.
ЦЕНА ЗА ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА СТАЯ: 260 лв.
ДЕТЕ ОТ 00 - 3.99 г - БЕЗПЛАТНО!
ДЕТЕ ОТ 04 - 11.99 г. - 145 лв.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – 50 лв  /при мин. брой 35 човека/
- Медицинска застраховка – 5000 EUR – 3 лв на човек


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ХОТЕЛ ESER DIAMOND & CONVENTION CENTER 5*:
Намира се в квартал Силиври в Истанбул. Хотелът е на 10 минути път с кола от центъра на град Силиври и на 30 минути път с кола от изложбен център Tuyap.

НАСТАНЯВАНЕ в хотел Eser Diamond Hotel & Convention Center 5*:  Модерни стаи  с климатик, сателитна телевизия, баня, балкон,  директен телефон, сейф 

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ: В ресторанта се сервират ястия от а-ла-карт меню и на шведска маса. В бара се предлагат разнообразни напитки.

РАЗВЛЕЧЕНИЯ, СПОРТ И УДОБСТВА: Хотелът има открит и закрит басейн, СПА център, фитнес център, безплатен Wi-Fi достъп, 16 заседателни зали и изложбен център. СПА центърът разполага със сауна и турска баня. Предлагат се също релаксиращи масажи и козметични процедури.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 40

СРОК ЗА УВЕДОМЯВАНЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.

СРОКОВЕ ЗА ПЛАЩАНЕ: Капаро 50 % при сключване на договор за организирано пътуване. Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване

 

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор Лъки Холидей ЕООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със “Отговорност на Туроператор с “Групама Застраховане„ ЕАД  .Сертификатът към застрахователната полица е с номер 7500170000439.