НОВА ГОДИНА ЛУКС И ИЗИСКАНА ОБСТАНОВКА ДАРДАНЕЛИ
Edit Item
Няма свободни места!
НОВА ГОДИНА ЛУКС И ИЗИСКАНА ОБСТАНОВКА ДАРДАНЕЛИ
30.12.2017 - 02.01.2018
Цена: 335 лв.
4 дни / 3 нощувки
Stop Sale - Няма свободни места по програмата!
 
 
НОВА ГОДИНА НА ДАРДАНЕЛИТЕ В ХОТЕЛ KOLIN 5*
Посрещнете Нова Година в лукс и изискана обстановка на Дарданелите в хотел Kolin 5*!
 

ДАТА: 30.12.2017 – 02.01.2018 г.

ОТПЪТУВАНЕ ОТ: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Свиленград
ОТПЪТУВАНЕ ОТ: Варна, Несебър, Поморие, Бяла, Бургас

Хотел "Колин" 5*, Чанаккале е синоним на класа и лукс. Просторните му стаи, изцяло в модерен стил, откриват страхотна гледка към протока Дарданелите, Националния парк "Galipoli" и хотелските градини, в които всеки мечтател и романтик би желал да се разходи. Хотелът, също така, разполага с  6 бара, открит и закрит басейн и модерен SPA център. Посрещането на Новата 2016 година на това луксозно и уникално място като хотел "Колин" 5*, Чанаккале, със сигурност ще остави незабравими спомени за страхотно изживяване!

 
ПРОГРАМА
 
1 ДЕН / 30.12.2017
Отпътуване в 4.00 ч. от гр. София на храм паметник „Ал.Невски“, 06.00ч. от гр. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, 7.30 ч – от бензиностанция ОМВ в гр.Хасково.
Отпътуване в  4.00ч. от гр. Варна,ул. Антим I, 06.00ч. от гр. Бургас. При мин 15 човека.
Преминава на  ГКПП, продължаваме към гр.Чанаккале. Града е разположен от двете страни на протока Дарданели. Преминаване на протока Дарданели с ферибот, който свързва Мраморно и Егейско море. Бреговете му докосват и двата континента – Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а заедно с пристанищата в Карибита, Галиполи, Бозджаада и Кючуккую, е марината, където акостират луксозни яхти, преминаващи през протока .Дарданели. Често плавателните съдове са собственост на туристи, които са избрали Чанаккале за своята почивка на място с богата история, легенди и природни дадености. Настаняване около обяд в hotel  Коlin 5 *.  Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.
 
 
2 ДЕН / 31.12.2017
Закуска. По желание полудневна екскурзия до древния град Троя и руините на Асос. Троя е град съществуващ повече от 4000 години и познат като център на древните цивилизации. В Троя се пази въобръжаем модел на дървения кон, който Гърците използвали, за да завладеят Троя с хитрост по време на митичната война породена от хубавата Елена. Посещение на Руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър. Акрополът на Асос (Бехрамкале) се извисява на 238 м. над морското равнище. Тук през VI в.пр.Хр. е построен храмът на Атина. В момента дорийският храм е пазител на полуостров Бига и на залива Едремит. Ще останем, за да видим руините за да се насладим на спиращата дъха гледка към залива Едремит, На терасовидния бряг към морето са запазени останки от агора, гимназиуми театър. Възможност за обяд в атрактивен рибен ресторант, насладете се на безспорно едни от най-вкусно приготвените пресни риби и морски деликатеси. Следобяд връщане в хотела и възможност за релакс в СПА центъра на хотела. Приготовления за новогодишната нощ. Празнична вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
 
 
3 ДЕН / 01.01.2018 
Късна закуска. Свободно време за почивка в комплекса на хотела или посещение на най-големите търговски центрове в региона. Разходка и разглеждане на Чанаккале. Вечеря. Нощувка. 
 
4 ДЕН / 02.01.2018
Закуска и отпътуване за България. БОНУС: Кратка пауза по време на пътуването в гр. Кешан. Време за пазаруване в големия търговски център „KIPA” и “MIGROS. Късно вечерта пристигане в София.

 

 
 
  На човек в
двойна стая
Трети възрастен 
в двойна стая
Първо дете 
от 00 - 07 г.
Първо дете 
от 07 - 12 г.
Хотел Kolin 5* 
http://www.kolinhotel.com
335 лв. 255 лв. Безплатно 198 лв.

 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
- 3 нощувки, 3 закуски и 2 вечери
- Празнична вечеря с DJ, с включени алкохолни и безалкохолни напитки без лимит и томбола с много награди
- Безплатно ползване на басейни, фитнес, сауна и др.
- Представител от агенцията 
 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- автобусния транспорт  в двете посоки – 60 лв /възрастен и дете/
- Медицинска застраховка Асистънс на Уника Живот – 5 лв.
- Полудневна екскурзия до руините на Асос
- Полудневна екскурзия до Троя
- Разходи от личен характер  

 

Екскурзии Цената включва Цени на екскурзиите в EUR
    Възрастен Деца
(4 - 9 год.)
Деца
(0 - 3 год.)
Троя Двупосочен трансфер,
входни такси, превоз,
лицензиран екскурзовод
25 EUR 15 EUR Безплатно
Асос Двупосочен трансфер,
входни такси, превоз,
лицензиран екскурзовод
25 EUR 20 EUR Безплатно

Важно: Екскурзиите се заявяват и заплащат от България!

Забележка:  Напитките /алкохолни и безалкохолни/, с изключение на Новогодишната вечеря, се заплащат!
В стаите има безплатно: кафе, чай и вода. 

 

 
МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ:  40
 
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГНАТ МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 7 дни преди датата на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.
 
СРОКОВЕ ЗА ПЛАЩАНЕ: Капаро 50% при сключване на договор за организирано пътуване. Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.
 
 

 

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор Лъки Холидей ЕООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със “Отговорност на Туроператор с “Групама Застраховане„ ЕАД  Сертификатът към застрахователната полица е с номер 7500170000439.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!