ГАБРОВО - ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ЛОВЕЧ - ТРОЯН
Edit Item
НОВО!
ГАБРОВО - ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ЛОВЕЧ - ТРОЯН
02.09 - 03.09.2017
Цена: 82 лв.
2 дни / 1 нощувка

ГАБРОВО - ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ЛОВЕЧ - ТРОЯН

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 2 дни / 1 нощувка

ЦЕНА: 82.00 лв.

ДАТИ: 02.09 - 03.09.2017 г.

 

1 ДЕН
Отпътуване за Габрово в 07:00ч от Автогара Пирдоп. Посещение на Етнографски музей „Етър“ и Баевия мост. Свободно време за обяд. Отпътуване за Велико Търново. Обиколка на Архитектурно-музейния резерват „Царевец“. Разходка из Самодивската чаршия. Настаняване в хотел. Свободно време за разходка и вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 
Закуска. Отпътуване за Ловеч. Посещение на Крепост Хисаря, Музея „Васил Левски“, моста на Колю Фичето (единственият покрит мост в Балканите). Пристигане около 13:30ч. в гр.Троян. Разглеждане на Троянския манастир. Преход през Троянския проход ( с дължина 40,8 км. ), който е най-високият действащ планински проход. посещение на Арката на Свободата на връх Горалтепе (1595 m), намиращ се на 15 минути ход източно от най-високата точка на прохода Беклемето. 40 минути почивка за групата / за разглеждане на арката и снимки / Отпътуване за Пирдоп. Пристигане вечерта.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: транспорт, застраховка, нощувка в хотел 3*, закуска, представител на агенцията, екскурзоводско обслужване по целия маршрут

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: обеди; вечери; разходи от личен характер; входни такси по посещаваните обекти

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ ЗА ОСЪЩЕСТВАВАНЕ НА ПРОГРАМАТА: 40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.

 

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор Лъки Холидей ЕООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД  ”Алианц България „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 13160163830000004, гр. София.